Светът се управлява от таен комитет от 200-300 човека, които разпределят

...
Светът се управлява от таен комитет от 200-300 човека, които разпределят
Коментари Харесай

Уфологът Стивън Гриър: Повечето НЛО-та, които виждаме са антигравитационни устройства на тайното световно правителство

Светът се управлява от скришен комитет от 200-300 индивида, които разпределят активи за стотици трилиони долари. Това твърди уфологът доктор Стивън Гриър - един от най-изтъкнатите международни престижи по тематиките за НЛО, извънземен разсъдък и екзотични технологии. Съветвал е всеки президент от Бил Клинтън насам по въпросите за НЛО. Написал е пет книги и е продуцирал четири документални кино лентата, гледани от стотици милиони хора. 

" Има скрито държавно управление, със лични военновъздушни сили, личен флот, собствен механизъм на финансиране, което стои над закона. "

Според документи и свидетелства, с които Гриър разполага, от 50-те години на предишния век, Централно разузнавателно управление на САЩ и военното разузнаване на Съединени американски щати разполагат с технология за потребление на свободна сила. Тайното познание е наследено в начална форма от опитите в Нацистка Германия. С негова помощ в целия свят са създадени стотици НЛО-та, основани от хора, които имат необясними за елементарните хора качества. 

Д-р Гриър цитира голям брой свидетелства на високопоставени офицери от Пентагона. Един от тях споделя: 

" Знаех, а и към този момент съм уверен, че има загадка организация, която има технология, с която апаратите й си вършат кръгчета към моя Б-2. " ( B-2 Spirit, известен и като Стелт бомбардировач, е американски тежък стратегически стелт бомбардировач. Най-доброто оръжие на Съединени американски щати. бел.ред.)

30 години световноизвестният уфолог се бори за разгласяване на цялата скрита информация към разработките на Централно разузнавателно управление на САЩ и военните, който не са притежание даже на американските президенти. Гриър е на мнение, че в случай че тайните разработки излязат на яве, цялото човечеството ще е обезпечено енергийно вечно. Съпротивата на корпорациите и милиардерите е жестока, от време на време водеща до премахване на неуместни хора, тъй като разкриването на истината ще ги лиши от доходи за трилиони долари и ще ограничи властта им, твърди Гриър.

Според него запазването за тайното познание, чието начало е обещано от Никола Тесла, не се щадят средства. Понякога се жертват и човешки жироти. Има доказателства, твърди уфологът, че американският президент Джон Кенеди и звездата Мерелин Монро са отстранени поради желанието си да разгласят част от скритата информация.

Предлагаме изявление на доктор Гриър в " Шоуто на Шон Райън "  с български надписи, а под него и стенограма от диалога.

Д-р Стивън М. Гриър е създател на плана „ Разкриване, Центъра за проучване на извънземния разсъдък, Проекта „ Орион “ и Sirius Technology Advanced Research.

Създател на придвижването за откриване на информация, той ръководи новаторското събитие за откриване на информация в Националния Прес-клуб през май 2001 година Повече от 20 очевидци всред военните, държавните, изследователските и корпоративните среди показват безапелационни показания и доказателства по отношение на съществуването на извънземни форми на живот, посещаващи планетата и реверсивното планиране на енергийните и задвижващите системи на техните летателни кораби. Над един милиард души слушат конференцията посредством първичното лъчение по интернет и последвалото медийно отразяване по Военновъздушни сили, CNN, CNN Worldwide, Voice of America, Правда, китайски медии и медии от цяла Латинска Америка. Уебпредаването е чакано от 25 000 души онлайн и е най-голямото в историята на Пресклуба по това време.

В продължение на 17 години доктор Гриър работи за сливане напъните на учените, изобретателите и водачите на обществото за развиване на нови енергийни системи, учредени на чисти технологии. Смятан е за един от най-големите международни престижи в стратегическия развой на трансформиране на нашата въглеродна цивилизация в дълготрайно устойчива цивилизация благодарение на новаторски науки и технологии.

Доживотен член на Алфа Омега Алфа, най-престижното здравно почетно общество в Съединени американски щати, доктор Гриър е към този момент пенсиониран като доктор от незабавната помощ, с цел да се посвети на тези планове. Той е създател на четири задълбочени книги и голям брой видеофилми по тематиката НЛО/ЕТ. Обучава групи по целия свят за методите на определяне на кротичък контакт с извънземни цивилизации и продължава да изследва опциите за разпространение на същински различни източници на сила. Д-р Гриър е изучавал в детайли санскритските веди и е водил образования по медитация в продължение на 30 години.

Посланието му е изпълнено с вяра, че тези енергийни системи скоро ще бъдат налични в целия свят. Неговата цел е да помогне за основаването на устойчива, мирна цивилизация за Земята, която е по едно и също време високотехнологична и в естетика с околната среда.

Следва целият разговор с доктор Стивън Гриър:

- Д-р Стивън Гриър е един от най-изтъкнатите международни престижи по тематиките за НЛО, извънземен разсъдък и екзотични технологии. Вече повече от 30 години доктор Гриър организира брифинги на висши държавни чиновници от целия свят,провел е безчет медийни изявленията и е изнесъл стотици лекции.

Написал е пет книги и е продуцирал четири документални кино лентата, гледани от стотици милиони хора.В момента работи по нов филм, който би трябвало да излезе в края на 2023 година,наречен " Изгубеното столетие и по какъв начин да си го върнем ". Филмът приказва за потисканите в предишното енергийните решения и по какъв начин могат през днешния ден да се приложат в интерес на цялото човечество изцяло безкрайно.

Дами и господа, отдавна ви споделям, че ще задълбая в тази тематика. Сега с нас е един от водещите специалисти по извънземни и свободна сила. Дами и господа, апелирам посрещнете доктор Стивън Гриър в " Шоуто на Шон Райън ".

Ако към момента не сте, апелирам натиснете бутона за абониране, бутона " Харесвам ", оставете ни коментар и споделете тази информация с всеки, който ознавате. Специално благодаря на всички наши благодетели за поддръжката за шоуто - то се случва с помощта на вас, другари.

Искам да благодаря и на всички,които просто ни гледат и споделят. Ако не можете да ни подкрепите в " Patreon ", напишете ни ревю в подкаста на " Apple ",а след това ни напишете и ревю в " Spotify ".

Без повече лутане, апелирам посрещнете доктор Стивън Гриър в " Шоуто на Шон Райън ".

Д-р Гриър, добре пристигнали в " Шоуто на Шон Райън ".

- Благодаря за поканата.

- За мен е чест да седите против мен. Следя работата ви от много време, гледах всичките ви документални филми и информацията, която изнасяте, е удивителна. Не мога да допускам, че седите тук. За мен е огромна чест.

- И за мен е чест да съм тук. Благодаря на вас и на всички,които слушат служат на нашата страна. Благодаря ви, че го казвате.

- Малко информация за вас. В моето показване отпреди секунди загатнах, че сте съветвали всеки президент от Бил Клинтън насам по въпросите за НЛО. Имате трима персонални другари, които са били убити след 9 май 2001 година

- Тези бяха преди този момент.

- 9 май 2001 година е датата,когато вие за първи път организирате Национален пресклуб за плана ви за разкрития по отношение на НЛО. По подигравка на ориста се случва единствено 4 месеца преди 11 септември 2001 година Оттогава са се появили над 20 чиновници от разузнаването с информация по отношение на НЛО. Изобличители.Основният ви мотор са изобличителите.Искате ли да стартираме с това?

- Да, само че ще стартира от по-рано. Ето по какъв начин се разви всичко при започване на 90-те. Започнах план по този въпрос и бяхме основали протокол - къде сме имали контакт с непознати обекти. Той се озова на челната страница на вестника на Пенсакола, Флорида. Военното разузнаване и Централно разузнавателно управление на САЩ научиха, появиха се и започнаха да ме питат: " Какво правиш и по какъв начин го правиш? " Това постави началото на цялостен развой, в който имаше другарски и вражески настроени хора от американската и други страни.

Приятелски настроените хора, които бяха забъркани в някои планове и знаеха, че се организират нелегално, започнаха да ме поучават. Аз в никакъв случай не съм заемал държавен пост, в никакъв случай не съм в армията или в разузнаването. Така че първоначално не бях наясно с много неща.

Аз съм доктор в незабавно поделение, травматолог. В нашето поделение минаваха по шест хиляди души годишно. Наричахме го клуб " Пистолет и нож ". През 1993 година бях помолен да отида и да поучавам шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ по времето на Бил Клинтън - Робърт Джеймс Улси. Аз бях доктор на трийсет и няколко години. Получих едно писмо. Тук е основният миг, който желая да подчертая. Писмото е в моя списък, ще излезе напълно скоро обществено. В него написа: " Вие ще бъдете първият човек, който ще поучава държавното управление на Клинтън и шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ по тези въпроси. Защото те са желали информации
и им е бил отхвърлен достъп. "

Тук на всеки би трябвало да му светне голяма алена лампичка. Президентът на Съединени американски щати и шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ са проучвали през свои канали нещо, което знаят, че се случва, само че им е бил отхвърлен достъп. Веднага разбрах, че или това е неистина, или че цялата загадка активност излиза отвън коловоз.

Ръководена е нелегално и погрешно. Приех срещата, като официалната версия беше празнична вечеря,на която присъствахме: аз с жена ми, шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ със своята жена, която заемаше висок пост в Националната академия на науките, и нашият хазаин, който беше директор на мозъчен концерн на Пентагона.  И неговата жена. Бяхме шест души. Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ беше покъртен, нямаше никаква визия. Предоставих му доста информация. Занесох цяло куфарче с доказателства - сигурни доказателства: документи, фотоси, разнообразни неща.

Това беше преди 30 години. Беше на 13 декември 1993 година В този миг цялата ми парадигма се наклони. Осъзнах, че в това има нещо доста неправилно. Тогава не знаех за нещата, които през днешния ден са известни - дълбоката страна, скрито държавно управление, противозаконни планове и така нататък, и така нататък Бяха далечни неща за мен.

- По това време не сте имали визия, че това се случва?

- Не. Дори имах един тип сериозен посттравматичен стрес от всичко това, тъй като целият ми свят беше като че ли изцяло преобърнат. Мислих си за нашата страна и за всичко, което се случи. И по този начин започнах да копая. Още работих на цялостно работно време и завеждах поделение. Все повече навлизах в нещата. И още тогава насочих апел хора, които знаеха за тези неща, да ги огласят. По това време планът " Разкрития " в оня си тип се наричаше план " Звездна светлина ". Той представляваше развой по информиране на изпълнителната власт и по-късно на членове на Конгреса. Сглобявах цялата информация - показания на изобличители, документи...

Получих и строго секретни документи, които не бяха разкрити. И ги разгласих. Стигнахме до заключението, че тези планове са били провеждани в прорез с конституцията, заради което целият персонален състав, всички доказателства и всички документи в тях не са предпазени от Закона за националната сигурност. Не могат да бъдат секретни. Те би трябвало да попадат
под конституционния контрол на президента и Конгреса.

- Какво имаше в секретните документи?

- Имам един от военновъздушната база " Нелис " в Зона 51, където група раждани проникват, с цел да схванат какво става там. В документа се съдържа списъкът с разпределенията. Самият документ не е толкоз значим поради пробива в сигурността. Но описът с разпределенията е значим, тъй като в него има кодови имена на планове и кодирани номера. Този документ е от 90-те години и е един от тези,които дадох на хората на президента и за който след това осведомих шефа на разследващото ръководство на Обединеното командване, адмирал Уилсън. Казах му: " Погледнете този лист. Проследете нишката. " В случая с адмирал Уилсън, който бе шеф на разследващо ръководство и адмирал, той изиска информация въз основа на портфолиото, което му бях предал, само че му беше отхвърлен достъп.

Има обществени документи, които изтекоха, вижте ги. Също по този начин е бил заплашван - персонално и с намаляване в служба. Всичко това стана преди да стартира да инструктирам за Пентагона, което се случи през 1997 година - повече от 25 години, към този момент 26. За него това беше доста смущаваща преживелица. За мен не, аз към този момент бях закалeн, бях схванал какво се случва. Той беше шокиран от това, че е бил заплашван и че му е бил отхвърлен достъп до тези планове.

Аз не бях. Казах му: " В добра компания сте - с министъра на защитата, президента, шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ... "  

По това време се бях срещал с авторитетни конгресмени и хора от сенатската комисия по разузнаване - те също бяха отстранени и им беше отхвърлен достъп. Тогава аз към този момент бях приел тази нова парадигма. Както сподели сенатор Иноуи, изтъквам: " Има скрито държавно управление, със лични военновъздушни сили,собствен флот, собствен механизъм на финансиране, което стои над закона. "  

Цитирам съвсем буквално. Това е първото нещо, което множеството хора би трябвало да схванат. Имаме си работа не с позволен или даже естествен " черен план ". Мога да го заявя решително, тъй като в този момент работя с хора, които безусловно ръководят " черния бюджет " на Съединените щати. На тях също им е отхвърлен достъп до информация. Те нямат визия, че това са прокарани свръхтайни планове.

- Ще поговорим по какъв начин е било направено това - структурно, организационно - каква е архитектурата. 

- Отне ми доста време да го разгадая. Трябваше да мина през голям брой документи, очевидци, вътрешни хора, които се появиха. През 2001 година към този момент бях стигнал до заключението, че нито Белият дом, нито Конгресът ще се заемат с това. Затова стартирахме световния план " Разкрития ", където събрах първите двайсетина военни и корпоративни хора, направихме събитието в пресклуба и то е гледано от 800 милиона души. Интересно беше, че през първия един час бяхме заглушени - имаше заглушаващи устройства в постройката на Националния пресклуб. Но най-после пробихме и използвахме всяка налична Т1 линия в града. Тогава стартираха цяло придвижване против нас, което потегли доста постепенно. Американската страна се движи като айсберг.

- Това е комплимент.

- Но не можем да упрекваме хората. Множество тайни теории са напълно погрешни. Вчера приказвах с един конгресмен, който смяташе, че в партията му има хора, които крият нещо от него, тъй като знаят нещо. От протичащото се в този момент в Конгреса огромна част не е засекретена информация - инструкции, за които знам. Но в действителност хората, които се пробват да стигнат до дъното на това, не знаят нищо.

Те още питат: " Това Тик-Так ли е? " Така назовават НЛО от един запис, където самолети F-18 го гонят край Сан Диего. " Това нещо китайско ли е? " Щом го видях, незабавно го съпоставих със фотография от 1967 година, която имаме от тайната стратегия на " Локхийд Мартин " с така наречен антигравитационни устройства.

- Значи е било наше?

-Да, американски уред. По-скоро световен. Част от активите на тайното държавно управление.За да имат хората взор малко по-навътре, ще кажа за края на срещата с адмирал Уилсън.

Аз давам брифинг,който трябваше да продължи 45 минути, в конферентната зала на Пентагона.  Там беше астронавтът Едгар Мичъл - шестият, който е стъпвал на Луната. Също и моят боен консултант, неколцина изобличители. Брифингът се точеше към този момент два-три часа, а адмиралът отменяше срещите си, тъй като бе угрижен.  Накрая споделих: " Вижте, имаме потребност от вашата помощ, с цел да стигнем до дъното и да сложим тези бандитски, противозаконни планове под надзор. " Той попита: " Какво мога да направя? Не мога да работя самичък, в случай че министърът на защитата и президентът не ме упълномощят да направя нещо сходно. Казах му, че няма да стане,че към този момент бяхме опитвали. Тогава той сподели нещо, което беше доста злокобно: " Как да се заема с организация, която има такива технологии, че обикалят към най-хубавите ни самолети - Стелт Б-2? Това е най-хубавото, което знам, че имаме разполагаем. Знаех, а и към този момент съм уверен, че има загадка организация, която има технология, с която апаратите й си вършат кръгчета към моя Б-2.

Потвърдих му, а той сподели: " Те завоюваха мача. Въобще не знам какво да направя. " Така приключи срещата ни - гробовно. Казах му, че има разлика. Има планове, които се случват отвън закона. Че законът и властта са единствените неща, които може да употребява. Ако не използваш закона и властта, тогава разрешаваш на социопати и нарушители да безчинстват. За страдание, тъкмо това се случва от края на 50-те години насам. По-късно открих, че още по времето на Айзенхауер, за жалост - тогава той към този момент е остарял, изтощен, военачалник с четири звезди, организацията на тайното държавно управление е иззела контрола над тези интервенции.

На процедура конституционните държавни управления на Съединените щати не упражняват верен контрол и надзор над тези интервенции още от края на 50-те години.

- Отпреди 70 години?

- Да, две трети от столетието. Това беше, с цел да дадем най-обща визия по какъв начин се разви всичко. И стигна до едно доста огромно събитие, което се случи преди към месец, месец и половина. 

Конгресът одобри, а президентът подписа закона за финансиране на защитата Закона за позволение на националната защита, който разрешава на хора да приказват свободно като изобличители по въпроси, свързани с паранормални феномени и НЛО. Не единствено държавни чиновници, само че и такива в частни компании - " Локхийд ", " Нортроп ", " Рейтеон ", " Буз Алън Хамилтън ", корпорация MITRE, SAIC. Всички тези компании са огромни и са съществени подизпълнители, работещи по реверсивно инженерство на извънземни материали, както и по създаване на системи, основани на тези и други технологии.

- Защо е било нужно толкоз време да се одобри този закон?

- Когато преди пет години пуснахме кино лентата " Непризнатото " в разнообразни платформи, за първата половин година го бяха гледали 760 млн. души. Разбира се, беше популяризиран и пиратски. Все тая, тъй като аз не го върша за облага, задачата ми е обществото да знае. Изоставих здравната си кариера, с цел да оправя този голям проблем освен за нашата страна, само че и за света и бъдещето на човечеството. Това провокира огромни безредици. Предизвика серия от събития преди няколко години, довели до приемане на закон, че Директорът на Националното разузнаване би трябвало да рапортува по този въпрос на Конгреса. Казах на хора, с които работя - не мога да разкрия кои са те, само че са на най-високи позиции, че би трябвало да има явен път, тъй като няма да стигнат до дъното вървейки по командната верига. 

Трябва да се появят изобличители и очевидци, които персонално са виждали нещата. Дори да са видели някаква дребна част. Може да е надзирател на хангар, в който е седял някой от триъгълните обекти. Моят чичо работеше по лунния модул, отвел е първия човек на Луната. Отчасти оттова потегли ползата ми към всичко това. Ако чичо ти е оказал помощ на първия човек на Луната да стъпи там, за едно момче това е доста занимателно.

Бях на 14 години,когато кацнахме на Луната. Беше ужасно някой от фамилията да взе участие в това. Повечето хора подценяват какъв брой е значим всеки дребен подробност. Затова от 90-те години до 2001 година и от този момент насам групирам дружно един пъзел, мозайка,  съставена от хиляди дребни късчета с данни. Лесно е да разсъждаваш върху доказателства едно по едно, само че е мъчно да го правиш върху цялостен разследващ разбор.

Аз се специализирах в това - събиране на данни и свързване на всички точки: по какъв начин някоя корпоративна интервенция взаимодейства с някоя военна база или даден SCIF. Това са центрове за предпазване на изключително сензитивна информация. 

- Да, те са места, където има строго секретни документи, диалози, обмисляне на задачи - там се случва всичко. 

- Да. И аз се замесих в това, въпреки че не го целяхме. Ходил съм на разнообразни места, въпреки че не съм държавен чиновник. Не бих приел изискванията за секретност и за неразкриване на информация. Всичко, което ви споделям, е с помощта на хора от системата. Един тип имам собствен пропуск да приказвам каквото желая и на който желая. Но имам свое предписание. Да речем, че ти си бил участник в интервенция в базата Дъгуей, Юта, която има подземни пространства и е забъркана в схемите. Там има активи направени от хора антигравитационни самолети с напреднала технология. Мои хора са били там и са ги виждали да излизат нощем и да се движат като огромни черни триъгълници.

Те са наши, апропо. Има и извънземни такива, които са сходни. Представете си аеродинамичен профил, суперструктура, която са следили на нещо с извънземен генезис, и са съумели да основат негово копие или нещо сходно. Това малко обърква хората и за жалост, дава благоприятни условия интервенции под подправен байрак. Пентагонът ги назовава " интервенции с подвеждащи признаци " или " интервенции под подправен байрак ". Да речем, че ти участваш в плана там. Идваш при мен, казваш ми името си, показваш ми документ като доказателство, че си бил там. Казваш ми, че не искаш да разкриваме личността ти, само че ще отидеш в SCIF и ще предоставиш информация на хората, които са ти дали опция да я предоставиш законно. Аз ще уредя това да се случи. С това се занимаваме.

- Ще се обадя на момента. За всеки, без значение какъв брой едва или съществено е бил забъркан във всичко това през последните 70 години, има отворена врата, само че не знаем докога ще бъде по този начин.

- Много работа беше свършена, с цел да стигнем дотук. Много огромен пробив е, че се сътвори този законов механизъм, по който конституционното държавно управление на Съединените щати може да бъде съответно осведомено. Открих нещо доста необичайно: от 1993 година до в този момент всякога, когато имам среща с почитан член на американската страна, който би трябвало да знае за тези неща, поради ранга му или поста му... Например, инструктирах преди години шефа на военното разузнаване, ген. Патрик Хюз. Той има три звезди и всеки знае, че във военните среди това е най-високият сан във военното разузнаване. Тази работа е като Централно разузнавателно управление на САЩ за цивилните, само че е военна. На него напълно му беше отхвърлен достъп.  

- На шефа на военното разузнаване е бил отхвърлен достъп?

- Да. Имах многочасова среща с него в кабинета му, дружно с моите най-важни хора. Беше следващата... Хората помнят нещата, които в този момент поминувам. 

- В коя галактика е допустимо шефът на военното разузнаване, на Централно разузнавателно управление на САЩ, президентът или ръководители на сенатски комисии по разузнаването да не знаят за такива неща?

- А в това време ги финансираме. Изчислихме, че за последните 70 години сред 8 и 10 трлн. $ са отишли в тези планове, неотчетени. Спомнете си, за деня преди 11 септември имахме видеозапис на Ръмсфелд в Пентагона. Не знам дали е знаел, че е записван, тъй като съм шокиран, че го споделя. Има го във кино лентата " Непризнатото ".  Вече минаха 21-22 години. 

Той споделя: " Има 2,3 трлн. неотчетени $ в бюджета на департамента по защитата. "

Трилиона, не милиарда.

- Как е допустимо да има толкоз неотчетени пари?

- О, допустимо е. Нека дам образец.

- Вярвам, че е допустимо.

- Казват, че да се направи един аероплан Б-2 Стелт трябват 2 милиарда $. Реално коства 150 милиона, а останалото минава през задната врата и отива за планове, за които президентът и Конгресът не знаят, да не приказваме за американския народ. Приложете това за цялата система. Ще приказваме за това по-късно. Има и други " изобретателни " способи тази загадка, противозаконна организация. 

Смятам, че тази група, която прави това, е най-голямата в света рекетьорска корупционна организация, като мафия. 

- Тя към този момент е станала в огромна степен недосегаема. 

- Не споделям, че би трябвало да я погнем нападателно и по отрицателен метод, само че тя би трябвало да бъде разкрита. И би трябвало да имаме хора от Сената и конституционното държавно управление, които най-малко да са осведомени за това, а те не са. Това, което най-вече ме шокира даже през днешния ден, е, че всякога, когато се срещам с някой на висок пост, като ген. Хюз от военното разузнаване, който има три звезди... Беше неуместно. Седяхме си и си говорихме. Беше изискал информации по командната верига на военното разузнаване. Каза, че е разкрил единствено... Бяхме в конферентната му зала, където имаше етажерка с книги. Там имаше дребна играчка извънземно. Той я взе и сподели: " Това е всичко, което имам от моите информации. " Беше гневен. Казах: " Да, сър, същото се случва на множеството във вашето състояние. Освен в случай че по някое време не са били открити като социопати, които биха нарушили закона, с цел да бъдат включени в неразрешена, противозаконна интервенция, която тече от десетилетия. " Да речем, че човек като теб е бил назначен в план от тази скица. Ти не би могъл да знаеш, че вземаш присъединяване в противозаконна интервенция. Не би имал съображение да го мислиш и би бил изцяло почтен.

Така че всички, които сте били забъркани в това и в този момент слушате, не подлежите на отговорност, тъй като не сте на равнището, задаващо политиката. Предумишлено сте били отклонени от Конституцията. Всеки поставя клетва да пази и пази Конституцията на Съединените щати от всевъзможни врагове - външни и вътрешни. " Вътрешни " с основни букви. Най-тежкото изменничество, което може да се случи на страна, е от вътрешната страна. За това приказваме тук. Искам да съм напълно явен. Може да прозвучи мощно, само че съм натрупал толкоз яд през 30-те ми години работа по всичко, а то по този начин се влачи.

Сега ме тормози, че към този момент с този закон, а той е в действие единствено от месец и половина, ние би трябвало да минем доста бързо през тази отворена врата. Не се знае кой може да я затръшне. Сега имаме опция, която би трябвало да използваме.

- Мисля, че започнахме този развой.

- Това, което аз върша, е един апел към патриотизма на хората. Баща ми е бил в десантно поделение през Втората международна война и страдаше от посттравматичен стрес, въпреки че тогава не знаеха какво е. Но усещам, че би трябвало да се надигнем пред това и поради по какъв начин то се случва, е наш родолюбив дълг да оправим този проблем. От позиция на върховенството на закона, на цивилизацията и Конституцията. Иначе какви сме ние?

- Без закони сме тайфа маймуни, които тичат из джунглата.

- Другият въпрос е, какво стои зад тази секретност?

- Това беше моят въпрос.

- На една от първите ми срещи с хора, тогава беше с шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ, след като 10 минути му показвах доказателства, той сподели:   " Да, знам, че това е истина. " Но искаше да знае за какво е нужно това равнище на секретност.

- Кой го държи в загадка? Как го прави?

- Това в действителност е по-големият въпрос. Доказателствата можем да ги разберем. Ние успяхме, показахме го във кино лентата " Непризнатото " и в книгата. Имаме книга със заглавие " Разкрития ". Над 500 страници с преписи на строго секретни свидетелства на хора и документи. Всичко е там. Вземете книгата " Разкрития " или книгата " Непризнатото ", която върви с кино лентата - всичко е там. Описали сме също и по какъв начин всичко това работи. 

Оказва се, че всичко това се прави по банални аргументи. В смисъл, че става дума за пари и власт. Да кажем, че имаш нещо, което може да се побере върху дребна маса -  генератор. Той може да изтегля сила от по този начин наречения квантов вакуум  или нулево енергийно поле, чието битие е потвърдено още през 50-те години. Физиците разказват това енергийно поле по следния метод. Ако вземем чаша за кафе, пространството в нея има задоволително евентуална мощ да изпари всички океани на земята.

Цитирам буквално. Същото споделя и Тесла. Не подправената автомобилна компания, а самият Никола Тесла. Наричам тези коли " подправени ", тъй като, ако би трябвало да ги включваш в контакта, значи не заслужават името. 

- Ще стигнем и до това.

- Това енергийно поле е на всички места и можем да " бръкнем " в него. По този метод " бъркаме " в едно енергийно поле, което може да бъде превърнато в електричество или подтик.

- Това енергийно поле е всичко съществуващо сред предметите?

- Не единствено сред тях, а и вътре в тях. Да вземем стола, на който седиш или аз седнал съм.  Той заема несъмнено пространство. Когато слезем на атомно равнище, а след това на субатомно, на равнище кварки, стигаме до едно плурипотентно...

- Като пяната по повърхността на дълбокия океан.

- Цялата материя тече през това нещо. Първите модели на " Локхийд ", приличащи на НЛО, са наречени " флукс лайнери ". Изтегляли са сила от това квантово вакуумно поле.

- Физика за напреднали.

- Няма да замайвам аудиторията като задълбочавам в тази физика, единствено желая да кажа, че това е овладяно преди няколко десетки години. Тази технология е позната от десетилетия?  Отпреди 100 години има емпирични доказателства за това енергийно поле. Никола Тесла го назовава " безпределно енергийно поле ". Има и други, които са го разкрили в края на XIX век.

Не са разбирали физиката във всичко, което се случва, а просто са следили феномена емпирично. Правите високоволтова система и внезапно на открито излиза повече сила, в сравнение с сте пуснали вътре. Наричаме го " свободна сила ". Защото " бръкнеш " ли в нея, тя просто потича.

Това значи, че във всеки дом, офис, кола, фабрика, село в Африка би могло да има устройство, което няма да бъде изключително скъпо за всеобщо произвеждане, което да генерира цялата им нужна сила и всички нужди на актуалната цивилизация. И би било отлично, тъй като няма замърсяване, няма радиация, и един път щом се сдобиеш със системата,
към този момент нямаш разноски. Не би трябвало да я зареждаш с нещо. Лошата вест е, че в случай че си световен олигарх, контролиращ макроикономическата система -петрола, огромните световни системи...

- Нека ви преведа какво значи, когато приказваме за Близкия Изток и нашите " жизненоважни национални ползи " - приказваме за нефт.

- Енергия. Проблемът е, че в случай че тази технология бъде разкрита... Сегашните енергийни активи са на стойност квадрилиони долари - петрол, газ, въглища, електропреносни сдружения. Отиват в предишното, като пишещата машина, коня и каруцата. Това е, което пазят. 

- Значи цялата енергийна сфера, всичко, обвързвано с силата през днешния ден, става отживялост?

- Да. И всички транспортни системи - мотори с вътрешно горене, реактивни мотори, ракети, пътища. Казвам " пътища ", тъй като, ако вземем същата тази физика  и създадем един тип контраротационно поле, получаваме т.нар. електрогравитационен резултат или антигравитация.

- Този известен термин е ужасяващ, това не е антигравитация.

- Ние можем да създадем едно електромагнитно поле, в което обектът става на процедура безтегловен и може да се движи... Ако погледнем радарните следи на тези обекти, те могат да се движат с 200 хиляди благи в час по време на десен завой, а вътре има и пасажери. Всеки водач знае, че при мощна гравитация мозъкът ни ще излезе през ноздрите - би било съдбовно. Но в този случай се получава една промяна на земното притегляне, основава се един тип балон в пространство-времето, в който обектът се движи на  практика без ограничавания.

- Не се въздейства от земното притегляне.

- Да, и отива право нагоре. Един от радарите, които имаме, в Белгия -нещо, което получих от белгийските Военновъздушни сили, се вижда обект, който е малко над земната повърхнина, и от там скача непосредствено на 30 км. Събрали сме доста такива случаи.

- Въпросът е, по какъв начин се случва това?

- Знаем по какъв начин. И тук е казусът с разкриването на всичко това. Когато преминем повърхностното равнище - машина, устройството, това или това, учените като мен биха попитали: Как се прави това? Стига да могат да мислят, което, несъмнено, е прекалено очакване, с тази просветителна система, за жалост.

- Бог да е на помощ на децата, които желаят да се образоват в тази система.

- Но фактът е, че ще има такива въпроси. Интересното е, че Пентагонът публично сподели, че обектите, които бяха оповестени, тези " Тик-Так " и другите НЛО, които са били записани със датчици на самолети и в Космоса - въпреки че не разкриват датчиците, само че аз знам какви са, са физически обекти, движещи се по разнообразни от познатите ни способи. Погледнете какво споделят от Пентагона. Говорителят на Пентагона сподели, че не знаем по какъв начин се движат, само че той не е осведомен с " черните планове " от паралелната галактика на тайното държавно управление.

Моята задача беше да събера документите и хората, които знаят за това и да свържа всичко дружно. И да го описвам за хората. Предоставял съм всичко на всеки министър на защитата на Съединените щати, Канада, Австралия, Англия. Не съм го правил с министрите на Нова Зеландия. Всеки път, когато се срещам с тези хора, без значение дали са някогашни или сегашни министри на защитата, те споделят, че в никакъв случай не са били осведомени с това.

Нека разширя картината в световен проект. Допреди няколко години имаше един в действителност незабравим човек, лорд Хил-Нортън, адмирал с пет звезди, с купа " Първи морския лорд ". 

- Британците са страхотни.

- Той е бил министър на защитата, което значи началник на МИ-5 и МИ-6, техните служби като нашето Централно разузнавателно управление на САЩ. Но и ръководител на Военния комитет на НАТО Срещнах се с него в дома му в Хампшър, Англия, преди много години. Той ме помоли да отида и да му занеса инструктиращия документ, който бях изготвил за президента. Мисля, че беше в края на мандата на Клинтън. Съгласих се. Жена ми и четирите ми дъщери отидоха да видят катедралата в Солсбъри, а аз отидох да се срещна с този някогашен министър на защитата.

Побесня. Каза, че това в никакъв случай не е минавало през бюрото му, в никакъв случай не го е знаел. А аз му споделих, че имам файлове от личното му министерство по отношение на кацането на един от тези обекти край военновъздушната база
" Бентуотърс ".

- Без подбив?

- Да. Имам документите, трасето на кацането, показанията на хора от американските Военновъздушни сили, които са били там. Към момента имам към 1100 такива файла.

-  Какво е трасе на кацане?

-  В този случай е извънземен уред, а не изработен от хора. Тях ги назоваваме ИЗА, тези с извънземен генезис, а направените от хора постоянно биват наричани ВИА - възпроизведени извънземни апарати. Те симулират ненапълно качествата за енергийно задвижване посредством изучените с реверсивно инженерство неща от 40-те години насам. Ще стигнем до това по-късно.

-   Как е била предадена технологията от 40-те години до през днешния ден?

-   Ще го покажем в новия ни филм, " Изгубеното столетие и по какъв начин да си го върнем ". Министърът на защитата беше гневен и малко натруфен. С пронизващо сини очи. Голям облик. Мисля, че беше засегнат. Ако си имал такава отговорност и схванеш, че си бил изолиран от може би най-важния боен и разследващ въпрос на XX век и XXI век... " Но за какво не са ми казвали? " Прие го доста персонално. Казах му: Нека ви отговоря с въпрос на въпроса. " Какво искаш да кажеш? " Мислеше ме за нагъл янки. Всъщност мога да бъда. Но в тази ситуация просто търсех метод да илюстрирам концепцията си. Попитах: " Какво бихте създали,ако бяхте разбрали, че има организация, план, световен, който се занимава с изтезания, мокри поръчки, убийства на почтени хора? "

- " Мокра поръчка " е термин на Централно разузнавателно управление на САЩ, когато си подложен в лист за наблюдаване, в какъвто съм бил. 

- " Занимава се и с всички типове незаконна активност, в това число търговия с дрога и заграбване на трилиони долари от западните стопански системи. Има технологии, които могат да спасят биосферата и да унищожат бедността, само че сега организацията е екзистенциална опасност за света - за Съединени американски щати и за вашата страна Англия. " Той съвсем скочи от стола си и извика: " Не бих го изтърпял и минута! " Просто избухна. И аз му споделих: " Затова не са ви споделили. " " Какво искаш да кажеш? " " Вие не сте социопат. " Вие не сте някой, който безусловно непринудено, знаейки за това, би се съгласил с тези проекти.

Аз съм доктор и назовавам това " биопсия на душата ". Те вършат дълбоки психически разбори, тестват хората при започване на тяхната кариера, дали биха създали вярното или неверното нещо. Ако си податлив да вършиш морално неправилни неща, с цел да се изкачваш - това е самата формулировка за социопат, стартират да те приготвят лека-полека. Казах му, че е бил оценен като забъркан от друго тесто. Не за тесто вид астронавта Джон Глен, а за тесто от такова високо равнище. Казах му: " Вие в никакъв случай нямаше да се съгласите с техните цели. И в случай че бяхте разбрали какво вършат, са щели непосредствено да ви убият. "

Точно както министъра на защитата Форестал, който е бил хвърлен през болничния прозорец и погубен. Ген. Джордж Патън е бил погубен в автомобилна злополука, тъй като е желал да каже на обществото за антигравитационното устройство, което наподобява като паница и сме взели от Германия през 1945 година Откъде знам това? Защото Пол Мелън, един от няколкото милиардери в света, финансирали Адолф Хитлер,заедно с Прескот Буш, бащата на Джордж Буш-старши, Хенри Форд и Уотсън от Ай Би Ем. Пол Мелън е един от дребното милиардери в края на Втората международна война. Неговите внуци са в моя екип. Един от тях е наследник на сенатор Джон Уорнър - републиканския сенатор от Вирджиния, който неотдавна умря.

Пол Мелън е споделил на Джон Уорнър IV, че когато войната свършила, те отишли и взели едно нещо, върху което гениалните космически инженери на Хитлер са работили. 

- Не е аероплан или ракета, а електрогравитационно устройство.

- Не са съумели да го усъвършенстват. Работили са върху него, до момента в който ние сме правили атомната бомба. Но нашите са го донесли тук и Джордж Патън е споделил: " Това е необикновено! Какво би могло да направи за света! " Не, не!
Това минава в " черните планове ". Той не е бил склонен и по тази причина са го премахнали.

-  Инсценират автомобилна злополука.

-  Този тип измами се случват. И споделих на министъра на отбранат

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР